Bussum, Nederland ( 12pressRelease ) October 02, 2009 http://www.baranswijnen.nl; “Wijnpakketten geheel op maat als relatiegeschenk”.

Wijnen en wijnpakketten zijn altijd welkome geschenken, en van Barans zijn ze ook nog eens exclusief. De zelf geïmporteerde wijnen zijn nergens anders verkrijgbaar en uitermate aantrekkelijk geprijsd.

Hoewel de zomer nog maar net voorbij is en we ook de komende weken hopelijk nog zullen kunnen genieten van aangename temperaturen, is het goed om nu al even stil te staan bij de komende decembermaand. Voor we het beseffen staan de feestdagen voor de deur en bevinden we ons in de periode waarin we onze relaties, zakelijk en / of privé, graag verrassen met een attentie.

Het is goed om juist nú keuzes te maken als het gaat om uw geschenken en incentives. Dat biedt u niet alleen financiële voordelen, maar geeft u ook alle mogelijkheden om uw relaties met iets bijzonders te verrassen. Volledig naar uw eigen wensen, met de uitstraling die helemaal past bij u en uw bedrijf.

Barans Wijnen maakt het u daarbij gemakkelijk. Wijnen en wijnpakketten zijn altijd welkome geschenken, en van Barans zijn ze ook nog eens exclusief. De zelf geïmporteerde wijnen zijn nergens anders verkrijgbaar en uitermate aantrekkelijk geprijsd.

Bovendien levert Barans uw wijnpakket (http://www.baranswijnen.nl/index.php?pagina=Wijnpakketten%20als%20relatiegeschenk) geheel op maat. U zegt het maar. Eén of meerdere flessen, in luxe kist of in representatieve doos, met of zonder uw bedrijfsnaam of logo.

Wilt u een toelichting op de wijnen laten bijsluiten, of informatie over de producenten? De door Barans geleverde toegankelijke teksten geven een duidelijke meerwaarde aan uw geschenken.

Ook voor pakketten waarin u wijn wilt combineren met glazen (waarin uw logo desgewenst is gegraveerd) of met andere (wijn )accessoires bent u bij Barans aan het juiste adres.

Vanzelfsprekend behoren combinaties met prachtige delicatessen eveneens tot de mogelijkheden.

Indien u dat wenst kunnen wij u ook helpen met het vinden van logistieke oplossingen. Wilt u alles op één adres afgeleverd hebben of geeft u de voorkeur aan bezorging bij ieder van uw relaties? Hoe dan ook, Barans Wijnen verzorgt het voor u.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op, telefonisch of per e-mail, en laat ons meedenken over samenstelling en presentatie van uw eigen exclusieve, en tegelijk betaalbare wijnpakket.

Wacht u daarmee niet te lang en profiteer van de bijna onbeperkte mogelijkheden die een tijdige reactie met zich meebrengt.

Simon Pols
Barans Wijnen
Bussum
The Netherlands
+31(0)35 6980657
http://www.baranswijnen.nl

###